Lisää koriin

Yksilöllistä suunnittelua ja toteutusta

Mahtaville asiakkaille

Värikkäät ideat ja ihmisläheisyys

on meidän tapamme toimia

Asiakkaat ja ympäristö

ovat meille erityisen tärkeitä


Hei, tässä on pysäyttävä markkinointipuhe


Tai no ei oikeastaan, mutta meidän kanssa on oikeasti kiva työskennellä. Olemme pieni suunnittelutoimisto joka myös voi toteuttaa ideat. Promootiotarrat, tilasuunnittelu ja tapahtumat, muraalit, brändäys ja markkinointi sekä kaupalliset yhteistyöt ovat asioita joissa olemme aidosti hyviä. Ympäristö ja moraali ovat meille tärkeä juttuja, joten teemme pääsääntöisesti töitä yritysten ja materiaalien kanssa jotka eivät turhaan tuhoa maailmaa (vaikka se tarkoittaakin ettemme voi tehdä ihan kaikkea mitä muut tekevät).


Tarrat ja promootiot

Suuunnittelemme ja toteutamme maailmanluokan tarrat joita kelpaa jaella myös muille. Tarrat voivat olla irrallisia promotarroja tai osana isompaa kokonaisuutta, sillä voit käyttää meidän osaamista myös koko kampanjan ideoinnissa ja suunnittelussa.


Tapahtumat ja tilat

Tarvitsetko grafiikkaa tai brändimateriaalia messuille tai näyttelyyn? Teemme helposti asennettavia ja irroitettavia seinätarroja kaikkiin tarpeisiin, alkaen yksinkertaisesta polka dot -seinästä valokuvien taustaksi tai koko seinän peittävästä muraalista promootiotilaisuuteen. Autamme myös mielellämme tilan luovassa suunnittelussa, varsinkin jos tavoitteena on jotain astetta iloisempaa ja värikkäämpää.


Markkinointi ja yhteistyö

Olemme pelkkänä korvana yhteistyöehdotuksille, sillä rakastamme tehdä yhteistyötä muiden mahtavien brändien kanssa. Onko sinulla joku tietty design joka taipuisi sienätarraksi, tai haluatko tehdä yhdessä jotain näyttävää ja keskustelua herättävää? Ota yhteyttä ja kerro lisää ideastasi!


Tänään on hyvä päivä ottaa yhteyttä

⭐️ Arvostelut

❤️ Mitä asiakkaamme sanovat

1327 reviews
94%
(1254)
5%
(64)
1%
(9)
0%
(0)
0%
(0)
Really beautiful stickers

Very easy to use and look great. So speedy too. Thanks

Apologies …

Hello Made of Sundays ..
An excellent product .. Thank you 🤗

Ei mainoksia tarra, mäyräkoira

Floating Bunny Wall Sticker

Pioni seinätarrat

Seinätarrat oli todella helppo asetella ja kiinnittää seinään. Tarroja pystyi myös siirtämään ilman että kiinnityspinta kärsi. Todella kauniit ja hyvä laatuiset sisustustarrat!