Lisää koriin

Yksilöllistä suunnittelua ja toteutusta

Mahtaville asiakkaille

Värikkäät ideat ja ihmisläheisyys

on meidän tapamme toimia

Asiakkaat ja ympäristö

ovat meille erityisen tärkeitä


Hei, tässä on pysäyttävä markkinointipuhe


Tai no ei oikeastaan, mutta meidän kanssa on oikeasti kiva työskennellä. Olemme pieni suunnittelutoimisto joka myös voi toteuttaa ideat. Promootiotarrat, tilasuunnittelu ja tapahtumat, muraalit, brändäys ja markkinointi sekä kaupalliset yhteistyöt ovat asioita joissa olemme aidosti hyviä. Ympäristö ja moraali ovat meille tärkeä juttuja, joten teemme pääsääntöisesti töitä yritysten ja materiaalien kanssa jotka eivät turhaan tuhoa maailmaa (vaikka se tarkoittaakin ettemme voi tehdä ihan kaikkea mitä muut tekevät).


Tarrat ja promootiot

Suuunnittelemme ja toteutamme maailmanluokan tarrat joita kelpaa jaella myös muille. Tarrat voivat olla irrallisia promotarroja tai osana isompaa kokonaisuutta, sillä voit käyttää meidän osaamista myös koko kampanjan ideoinnissa ja suunnittelussa.


Tapahtumat ja tilat

Tarvitsetko grafiikkaa tai brändimateriaalia messuille tai näyttelyyn? Teemme helposti asennettavia ja irroitettavia seinätarroja kaikkiin tarpeisiin, alkaen yksinkertaisesta polka dot -seinästä valokuvien taustaksi tai koko seinän peittävästä muraalista promootiotilaisuuteen. Autamme myös mielellämme tilan luovassa suunnittelussa, varsinkin jos tavoitteena on jotain astetta iloisempaa ja värikkäämpää.


Markkinointi ja yhteistyö

Olemme pelkkänä korvana yhteistyöehdotuksille, sillä rakastamme tehdä yhteistyötä muiden mahtavien brändien kanssa. Onko sinulla joku tietty design joka taipuisi sienätarraksi, tai haluatko tehdä yhdessä jotain näyttävää ja keskustelua herättävää? Ota yhteyttä ja kerro lisää ideastasi!


Tänään on hyvä päivä ottaa yhteyttä

⭐️ Arvostelut

❤️ Mitä asiakkaamme sanovat

1225 reviews
95%
(1160)
5%
(57)
1%
(8)
0%
(0)
0%
(0)
Fantastic product and service

Love the stickers and the brand! I misunderstood the direction of the animal/name tag - would have been nice if the site specified that the stickers should point in the SAME direction for them to work together. (I thought they needed to point in opposite directions for them to work together). But otherwise really happy with the product, service and brand! Thanks

Täydellistä

Tilasimme lastenhuoneeseen tarrat, sillä emme halunneet tapetoida mutta seinälle oli jotain saatava. Tämä oli aivan loistava ratkaisu! Nopea ja helppo asentaa, myös lapsi oli innoissaan suunnitellemassa ja asentamassa. Aivan ihana kuva ja laatu 👍🏻.

Beautiful quality and amazing customer service!

These stickers are of such high quality that they converted a sceptical husband to a wall sticker lover! They look beautiful on the wall and are easy to take off and re-stick. Thick, non-shiny - they are definitely worth it! Love the quirkiness and personal touch of their customer service too!

Jälleen ihana tuote ja hyvää palvelua

Taitaa olla jo neljäs kerta, kun tilaan tarroja, eikä varmasti jää viimeiseksi, kun valikoimaan tulee koko ajan uusia, ihania tuotteita 😍

No problems, stickers were perfect.