Skippaa sisältöön
✨ LAHJAIDEA: Tähtitaivasjulisteet -15% tämän viikon ✨
✨ Tähtitaivasjulisteet -15% tämän viikon ✨

Mikä seinä sopii parhaiten seinätarroille?

Yleisin kysymys joka meiltä kysytään koskee seinän soveltuvuutta seinätarroille. Valitse alta kuva joka lähinnä vastaa omaa seinääsi.

🎉✅ Paras: tasainen seinä hienolla kuviolla

Tasainen ja pieni kuvio on paras mahdollinen pinta. Tarrat tarttuvat hyvin ja irtoavat helposti kiitos väliin jäävän ilman.

✅ Hyvä: kauttaaltaan täysin tasainen seinä

Tarrat tarttuvat parhaiten täysin tasaiseen pintaan, mutta huomioi että niiden irroittaminen saattaa olla hieman hankalampaa.

✅ Ok: pehmeä epätasainen kuvio

Suuremmat pehmeät epätasaisuudet toimivat luultavasti hyvin mikäli niissä vaan on tarpeeksi tasaisia pintoja joihin tarra voi tarttua.

👎 Emme suosittele: vahvasti kuvioitua seinää

Liian vahva kuviointi ei anna tarralle tarpeeksi tarttumapintaa. Luultavasti tarra irtoaa seinästä jonkin ajan kuluttua.

Paras koskaan saamamme palaute

Moikka, tilasin teiltä seinälle kukkatarrat ja sainkin ne. Halusin vaan tulla sanomaan, että paketti oli ehkä ihanin kokonaisuus, jota olen koskaan saanut. Itse laatikkoon piirretty pieni sydäntä halaava hahmo, tarrojen kaunis käärepaperi (kuin lahjapaketti!), universumin yläfemmat, testimuna ja Carolinen käsin kirjoittama terveinen ja muut ihanat yksityiskohdat saivat aikaan niiin hyvän mielen, että hymyilen edelleen kuin Naantalin aurinko. Esittelin niitä kaikille työkavereillenikin (hain paketin Postista töiden lomassa) ja kaikki olivat ihastuneita. Tänään on syntymäpäiväni, jonka vietän varmaan yksin, joten se tuntui oikeasti jotenkin todella spesiaalilta ja ihanalta. Kiitos siis mielettömän paljon ja keep up the good work!!! <3 <3

Liisa