Skippaa sisältöön
✨ Ilmainen toimitus kaikille yli 40 Eur tilauksille ✨
✨ Ilmainen toimitus kaikille yli 40 Eur tilauksille ✨

Suomessa valmistetut paperiset seinätarrat

Made of Sundays on pieni ja hattarantuoksuinen Suomalainen perheyritys joka suunnittelee valmistaa iloisia ja helppokäyttöisiä seinä- ja koristetarroja kaikille elämäsi tasaisille pinnoille. Kaupastamme löydät korkealaatuiset ja ympäristöystävälliset sisustustarrat jotka sopivat niin bileiden kuin lastenhuoneen sisustamiseen, jälkiä jättämättä. Tervetuloa pastellinväriseen tarrataivaaseen!

Missiomme

Kun aloitimme matkamme Made of Sundays:in parissa päätimme alusta alkaen että meillä on oltava suurempi ja tärkeämpi syy tehdä tätä kun vain meidän oma toimeen tulomme. Tämän pohjalta olemme kirjanneet alas neljä tärkeintä syytä miksi olemme olemassa:

1. Mahdollistaa luovat ja uniikit tilat ja kodit kaikille, helposti ja hauskasti.  
2. Valmistaa ja myydä sisustustuotteita jotka tuovat suurimman mahdollisimman ilon pienimmällä mahdollisella ekologisella jalanjäljellä.
3. Maksaa veroja, luoda työpaikkoja ja näin tukea yhteiskuntaamme.
4. Tuottaa tarpeeksi voittoa että voimme lahjoittaa osamme organisaatioille jotka taistelevat ilmastonmuutosta vastaan. Tällä hetkellä priorisoimme metsien suojelua Luonnonperintösäätiön kautta. 

Opi tuntemaan meidät

Alba

Rakastaa koiria, kissoja ja kaikkea pörröistä, Alba tunnetaan myös halusta antaa nimi kaikille studion kasveille ja esineille. Ei pidä aikaisin heräämisestä, pimeydestä eikä yhteistyöhaluttomista hiuksista. Teki ennen töitä konsulttina ennen kun päätti että söpöjen asioiden piirtäminen oli huomattavasti palkitsevampaa.

Thomas

Rakastaa hyvää musiikkia, ruokaa, kahvia, surffausta ja vanhoja Vespoja. Ei pidä huonosti käyttäytyvistä ihmisistä, ruokakaupassa käymisestä ja palaneista popkorneista. Webmaster ja erittäin hyvä kaikessa verkkokauppaan liittyvässä.

Gemma

Designerimme & kuvittajamme. Koulutukseltaan kriminologi ja jälkiruokakokki, Gemma rakastaa kissavideoita, bbq ribsejä ja kaikkea laiskiaisiin liittyvää. Ei pidä hämähäkeistä, kaupasta ostetuista kakuista ja likaisista hiuksista. Kaikki mihin Gemma koskee muuttuu automaattisesti suloiseksi.

Van

Ikuisesti salaperäinen sekä mystinen kuten KFCn resepti, on niin paljon mitä emme hänestä tiedä. Voimme vain arvuutella mitä tämän studion varjoissa toimivan ninjan päässä lopulta liikkuu. Erittäin mukava ihminen kuitenkin.

Caroline

Tiimimme unelmoija, jonka usein löytääkin syvältä oman mielikuvituksen seikkailuista. Rakastaa elämän pieniä ja yksinkertaisia asioita, ja uskoo vahvasti että vaikeimpienkin ongelmien ratkaisu alkaa hymystä. Ei pidä monimutkaisista ihmisistä, pienistä toistuvista äänistä tai kovasta maiskuttelusta.

Meistä sanottua

Tarrat oli todella helppo kiinnittää seinälle. Isot kuviot hahmottelin maalarinteipin avulla ja pienet yksityiskohdat tuli vain laiteltua fiilispohjalta. Lopputuloksesta tuli ihana! Taapero kelpuutti myös uudet tarrat, tunnisti innoissaan eläimiä ja välillä kauempaa kommentoi " vaaauuu"! 😍

Taru

Suloinen leijaileva koira sopi kuin nakutettu pojan huoneeseen. Kiinnitys oli helppoa ja lapsi tykkäsi. Sanoi vielä, että raatsiikohan irrottaa edes silloin kun on parikymppinen.

Katja

En voi kehua liikaa - tarrat on aivan upeat. Laatu ylitti odotukset. Näyttää livenä aivan kuin joku ois käyny maalaamassa valaat, kalat ja korallit meidän seinään taidokkaasti laadukkailla vesiväreillä. Ollaan todella tyytyväisiä!

Piia

Rakkaudella valmistetut seinätarrat