Lisää koriin

Ota Yhteyttä


Onko sinulla kysyttävää, palautetta tai muuten vain meille mukavaa asiaa? Tavoitat meidät aina alla olevan lomakkeen, sähköpostin (hello@madeofsundays.com) tai Facebookin kautta.

Valmistamme kaikki tarrat studiollamme Tapanilassa. Tällä hetkellä meillä ei ole kivijalkakauppaa. 

 

  Ota meihin yhteyttä, olemme oikeasti tosi kivoja

  ⭐️ Arvostelut

  ❤️ Mitä asiakkaamme sanovat

  820 reviews
  92%
  (757)
  7%
  (54)
  1%
  (9)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  Aivan ihana!

  Viidakko on kuin vesiväreillä maalattu, elävän näköinen pinta. Lapset pitivät erityisesti siitä kun saivat suunnitella aivan omanlaisensa seinän. Tarrojen paikkoja pystyi myös hyvin vaihtamaan niitä vahingoittamatta kun mieli muuttui. Tarrat ovat pysyneet nämä pari viikkoa hyvin seinällä ja uskon että pysyvät vielä pitkään käytössä

  Ihana söpö tarra! Koirammekin tykkää :)

  Huone sai ihanan faceliftin

  Hei tarratyypit,
  Laitan todella harvoin palautetta, jos tuote on kaikin puolin ok, mutta te olette onnistuneet erityisen hyvin asiakaspalvelussa, joten haluan kiittää! Mielestäni tuote oli juuri sitä mitä tilasinkin (upea!), mutta erityisen iloinen olin testinakeista, informatiivisista ja onnistuneista oheista sekä kauniista pakkauksesta. Asiakaskokemus oli onnistunut ja olenkin suositellut teitä ihan kaikille!

  Kivaa talvea ja jatkakaa samaan malliin!

  -Ella

  Leijaileva Harmaa Kissa, sisustustarra

  Ihanat, laadukkaat tarrat!

  Meillä iso sateenkaari sekä planeettatarrat. Molemmat helppo asentaa, laadukas materiaali ja aivan ihastuttavat sävyt :)