Lisää koriin

Seinätarrat neuvoloihin, sairaaloihin, päiväkoteihin sekä muihin julkisiin tiloihin


Oletteko miettineet seinätarrojen hankkimista julkisiin tiloihin kuten sairaalaan, neuvolaan tai päiväkotiin? Varsinkin terveydenhuollon tilat ovat lähellä sydäntämme, ja teemme mielellämme kaikkemme aurinkoisempien ja piristävempien tilojen puolesta. Asiakkainamme ovat jo useat sote-alueet sekä pienemmät yksityiset toimijat ympäri Suomea. 

Tarjoamme kaikkiin yleisiin tiloihin seinätarrat tarjoushinnoin, jotka riippuvat tilattavien tarrojen määrästä. Valmistamme aina kaikki tuotteet tilauksesta, joten suurempien tilausten kohdalla kannattaa varata 1-2 viikkoa tarrojen valmistusta varten. Ota yhteyttä niin voimme käydä läpi tätä tarkemmin.

Laskutus onnistuu myös verkkolaskulla

Verkkokaupastamme ei tällä hetkellä voi suoraan ostaa seinätarroja verkkolaskulla. Voitte kuitenkin ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse niin voimme sopia erillisestä verkkolaskutuksesta: support@madeofsundays.com

⭐️ Arvostelut

❤️ Mitä asiakkaamme sanovat

968 reviews
92%
(893)
7%
(65)
1%
(10)
0%
(0)
0%
(0)
Näytepalat

MOSin näytepalat selkeyttivät minulle millaiset värisävyt tilaamme sopivat. Ne myös vahvistivat sen, että tarra sopii epätasaiseen seinäämmekin.

Tarrat olivat erittäin kauniit ja todella helposti liimattavat. Eivät kiertyneet tyhmästi rullalle tai takertuneet kiinni, kahden paketin liimaukseen meni ehkä minuutti. Ainoa yllätys oli, että tarrat olivat aika paksut, joten ääriviivat erottuvat sopivassa valossa kiiltävän sileää pintaa vasten.

Ylitsevuotavat kiitoksenne tilauksesta hämmensivät. Jos saisin ns. livenä sellaista ylistystä, olisin varma että minulle kettuillaan, enkä uskaltaisi asioida sellaisessa liikkeessä enää. Nyt en ollut ihan varma.

Hienoja tarroja

Mietin että vähän osa tarroista meinasi repsottaa mutta kun painoi uudelleen niin pysyneet ainakin nyt hyvin.

Huipputuote!

Tarrat oli helppo asentaa ja ottaa pois. Seinään ei jäänyt jälkeäkään! Värit kuvissa olivat ihanat ja erottuivat hempeästä yleisilmeestä huolimatta todella hyvin valkoisellakin seinällä. Suosittelen!

Explorers Iso Kuumailmapallo teemapakkaus, seinätarra