Lisää koriin

Usein kysyttyä tarratapeteista


Tässä kaikki mitä koskaan olet halunnut tietää loistavista tarratapeteistamme.

Halutko tilata itsellesi näytteen toivomastasi tapetista? Huippua, voit tehdä sen täällä.

Usein kysyttyä tapeteista

Mitä tarkalleen tarkoittaa tarratapetti?

Tarratapettimme on aivan kuten perinteinen tapetti mutta ilman asennukseen liittyvää päänsärkyä ja kiroilua. Et tarvitse tapettiliisteriä tai muita työkaluja, sillä tapetti toimii aivan kuten tarra; irroita, liimaa ja juhlista! Tapetin poisto on myös huomattavasti perinteistä tapettia helpompaa (ja siistimpää), sen kun varovasti lähdet kulmasta vetämään tapettia irti seinästä.

Saako tapetin irti seinästä? 

Ilman muuta, vedät vain rauhallisesti tapetin irti seinästä kulmasta aloittaen. Parhaan tuloksen takaamiseksi suosittelemme että kiinnität tapetin tasaiseen sisäseinään. Tapetti tarttuu tiiviimmin täysin tasaisiin pintoihin kuten oviin tai kaappeihin, joista myös irroitus saattaa olla hieman hankalempaa (toki kuitenkin mahdollista). 

Mikä saa tapetin tarttumaan? 

Tarratapetissa on kevyt vesipohjainen akryyliliima jossa valmiit ilmakanavat kuplatonta asennusta varten. Liima kovettuu hieman ensimmäisten viikkojen aikana, mutta tapetti on tästä huolimatta helppo irroittaa mikäli tarve tulee.

Kukaa valmistaa tapettinne ja missä?

Me itse :) Tulostamme ja leikkaamme kaikki tapetit tilauksesta studiollamme Helsingissä. 

Voinko uudelleenkiinnittää tapetin?

Asennushetkellä voit irroittaa ja uudelleenkiinnittää tapettipalat useamman kerran mikäli et onnistunut saamaan sitä täysin suoraan ensimmäisellä kerralla. Liima kovettuu hieman ensimmäisten viikkojen jälkeen, joka tekee tapetin uudelleenkäytöstä hankalaa sillä se luultavasti menee hieman rutulle irroituksen yhteydessä. 

Toimiiko tapetti kaikilla seinillä? 

Suosittelemme että käytät tapettia tasaisesti ja hyvin maalatuilla sisäseinillä. Tapettitarra ei tartu suoraan käsittelemättömiin betoni- tai tiiliseiniin. 

Mistä tapetti tarkalleen on valmistettu?

Tapetti: Tapetti on paksu 300 gr. paperitapetti joka valmistetaan Euroopassa ainoastaan kestävistä lähteistä tuotetulla paperilla. 

Liima: Liima on myrkytön vesipohjainen akryyliliima.

Värit: Tulostamme tapetit täysin myrkyttömillä vesipohjaisilla lateksiväreillä jotka eivät haise tai haihduta mitään ilmaan.

Kuinka kauan toimituksessa kestää

Valmistamme kaikki tapetit tilauksesta, ja tapettisi on valmiina lähetettäväksi 2-5 päivän sisällä tilauksesta. Paketti toimitetaan 3-5 päivän sisällä lähimpään postin noutopisteeseen. 

Voinko palauttaa tapetin?

Kaikilla ostoksilla on 14 päivän palautusoikeus vastaanottopäivästä. Koska tulostamme kaikki tapetit tilauksesta, olisi meidän hartain toive kuitenkin että ensin pyytäisit näytekappaletta mikäli epäilet tapetin sopivuutta kotiisi :)

Tylsää, voitteko näyttää minulle laiskiaisen?

Ilman muuta, tässä tulee:

⭐️ Arvostelut

❤️ Mitä asiakkaamme sanovat

968 reviews
92%
(893)
7%
(65)
1%
(10)
0%
(0)
0%
(0)
Näytepalat

MOSin näytepalat selkeyttivät minulle millaiset värisävyt tilaamme sopivat. Ne myös vahvistivat sen, että tarra sopii epätasaiseen seinäämmekin.

Tarrat olivat erittäin kauniit ja todella helposti liimattavat. Eivät kiertyneet tyhmästi rullalle tai takertuneet kiinni, kahden paketin liimaukseen meni ehkä minuutti. Ainoa yllätys oli, että tarrat olivat aika paksut, joten ääriviivat erottuvat sopivassa valossa kiiltävän sileää pintaa vasten.

Ylitsevuotavat kiitoksenne tilauksesta hämmensivät. Jos saisin ns. livenä sellaista ylistystä, olisin varma että minulle kettuillaan, enkä uskaltaisi asioida sellaisessa liikkeessä enää. Nyt en ollut ihan varma.

Hienoja tarroja

Mietin että vähän osa tarroista meinasi repsottaa mutta kun painoi uudelleen niin pysyneet ainakin nyt hyvin.

Huipputuote!

Tarrat oli helppo asentaa ja ottaa pois. Seinään ei jäänyt jälkeäkään! Värit kuvissa olivat ihanat ja erottuivat hempeästä yleisilmeestä huolimatta todella hyvin valkoisellakin seinällä. Suosittelen!

Explorers Iso Kuumailmapallo teemapakkaus, seinätarra