Lisää koriin

Suloiset

Lastenhuoneen seinätarrat

Tyytyväiset asiakkaat

Yli 500 5:n tähden arvostelua

Edulliset toimitukset

Toimitukset Suomessa 3.90 €


Made of Sundays on pieni ja hattarantuoksuinen Suomalainen perheyritys joka suunnittelee valmistaa iloisia ja helppokäyttöisiä seinätarroja kaikille elämäsi tasaisille pinnoille. Helpot sekä asentaa että irroittaa, meidän seinätarrat eivät vain ole helliä seinillesi vaan myös täysin muovi- ja liuotinvapaat. Ja mikä parasta: tarvitset tasan nolla työkalua tarrojen asentamiseen. Tervetuloa pastellinväriseen tarrataivaaseen!


Helppo asentaa

Käytä tarroja kaikilla tasaisilla sisäseinillä. Voit myös helposti uudelleenliimata tarrat jos et saanut sommitelmaa täydelliseksi ensimmäisellä kerralla.


Helppo irroittaa

Tarrat lähtevät helposti irti jälkiä jättämättä sisäseinistä ja sopivat täydellisesti vuokra-asuntoihin.


Muovivapaat ja myrkyttömät

Paperista valmistetut seinätarramme ovat täysin muovivapaita ja myrkyttömiä, ja sopivat näin ollen myös pienimpien huoneisiin.
Mitä sanovat asiakkaamme?


Miksi seinätarrat?

Koska seinätarrat ovat helpoin ja nopein tapa päivittää lastenhuoneen sisustus joko väliaikaisesti tai pidemmäksi aikaa. Seinätarrojen asennus ei vaadi liimoja tai työkaluja, ja voit tehdä sen yhdessä lapsien kanssa muutamassa minuutissa. Yhdistelemällä eri tarroja voit luoda juuri omannäköisesi sisustuksen. Ja toisin kuin perinteiset tapetit, meidän tarrat voit aina poistaa helposti irroittamalla jos väsyt niihin.

Lastenhuoneen seinätarrat