Lisää koriin

Suloiset

Lastenhuoneen seinätarrat

Tyytyväiset asiakkaat

Yli 500 5:n tähden arvostelua

Edulliset toimitukset

Toimitukset Suomessa 3.90 €


Made of Sundays on pieni ja hattarantuoksuinen Suomalainen perheyritys joka suunnittelee valmistaa iloisia ja helppokäyttöisiä seinätarroja kaikille elämäsi tasaisille pinnoille. Helpot sekä asentaa että irroittaa, meidän seinätarrat eivät vain ole helliä seinillesi vaan myös täysin muovi- ja liuotinvapaat. Ja mikä parasta: tarvitset tasan nolla työkalua tarrojen asentamiseen. Tervetuloa pastellinväriseen tarrataivaaseen!


Helppo asentaa

Käytä tarroja kaikilla tasaisilla sisäseinillä. Voit myös helposti uudelleenliimata tarrat jos et saanut sommitelmaa täydelliseksi ensimmäisellä kerralla.


Helppo irroittaa

Tarrat lähtevät helposti irti jälkiä jättämättä sisäseinistä ja sopivat täydellisesti vuokra-asuntoihin.


Muovivapaat ja myrkyttömät

Paperista valmistetut seinätarramme ovat täysin muovivapaita ja myrkyttömiä, ja sopivat näin ollen myös pienimpien huoneisiin.
Mitä sanovat asiakkaamme?


Miksi seinätarrat?

Koska seinätarrat ovat helpoin ja nopein tapa päivittää lastenhuoneen sisustus joko väliaikaisesti tai pidemmäksi aikaa. Seinätarrojen asennus ei vaadi liimoja tai työkaluja, ja voit tehdä sen yhdessä lapsien kanssa muutamassa minuutissa. Yhdistelemällä eri tarroja voit luoda juuri omannäköisesi sisustuksen. Ja toisin kuin perinteiset tapetit, meidän tarrat voit aina poistaa helposti irroittamalla jos väsyt niihin.

Lastenhuoneen seinätarrat


⭐️ Arvostelut

❤️ Mitä asiakkaamme sanovat

1228 reviews
95%
(1163)
5%
(57)
1%
(8)
0%
(0)
0%
(0)
Adorable stickers for baby room

Great quality stickers that look like a handmade drawing! Absolutely love it in our baby room!

Watercolour Hot Air Balloon Theme Pack

The best

I ordered before and now I ordered again. A lot! Can’t wait to stick them to the wall in my new home as my wallstickers are amazing!

Fantastic product and service

Love the stickers and the brand! I misunderstood the direction of the animal/name tag - would have been nice if the site specified that the stickers should point in the SAME direction for them to work together. (I thought they needed to point in opposite directions for them to work together). But otherwise really happy with the product, service and brand! Thanks

Täydellistä

Tilasimme lastenhuoneeseen tarrat, sillä emme halunneet tapetoida mutta seinälle oli jotain saatava. Tämä oli aivan loistava ratkaisu! Nopea ja helppo asentaa, myös lapsi oli innoissaan suunnitellemassa ja asentamassa. Aivan ihana kuva ja laatu 👍🏻.