Skippaa sisältöön
☀️ Ilmainen toimitus kaikille yli 40 € tilauksille ☀️
☀️ Ilmainen toimitus kaikille yli 40 € tilauksille ☀️

Arvostelut

Mitä ihanat asiakkaamme ovat meistä sanoneet.  

Based on 1062 reviews
92%
(981)
7%
(71)
1%
(10)
0%
(0)
0%
(0)
Huippua!

Tarrojen laatu on erittäin hyvä ja niiden käsittely oli helppoa. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen 😀

Tilaus Vintage Palmuviidakko

Tuotteen tilaaminen verkossa oli helppoa. Tuote saapui perille annetussa aikataulussa. Tarrojen kiinnittäminen seinälle sujui ongelmitta. Olen jonkin verran sommitellut palmunlehtiä uudelleen ja sekin on sujunut hyvin. Olen kaiken kaikkiaan erittäin tyytyväinen ostokseeni.

Yötaivas tähtikartta, indigo

Yötaivas kuumailmapallot

Seinätarrat oli helppo kiinnittää ja kokonaisuus näytti hyvältä. Plussaa kokeilutarrasta, jolla sai testattua tarroja. Kokeilutarra lopulta jäi lopulta myös seinään.

Kauniit kukat

Kukat tuli koristamaan seinää vierashuoneen sängyn päätyyn myyntikuvista inspiroituneena. Kauniita ovat ja hyvin pysyvät vaikka seinä ei ihan tasainen olekaan. Tarroilla on niin helppo saada uutta ilmettä sisustukseen, että näihin jää melkein koukkuun 😃 Erilaisilla tarroilla on koristeltu nyt jo viiden huoneen seiniä. Pysyy hyvin tapetin pinnassakin. Näillä on helppo peittää samalla myös tapettiin vuosien kuluessa tulleita tahroja, joita ei pysty millään muuten poistamaan 😃

Hienoa työtä!

Kauniit tarrakuviot. Kiinnityksen kanssa ei ongelmia, sillä minulla oli kiinnitykseen sopiva lasta aikaisemman tarraostoksen jäljiltä.
Tarroja oli enemmän kuin riittävästi suunniteltuun tarkoitukseen nähden. Täytyy pohtia toinen sijoituspaikka lopputarroille.

Yötaivas tähtikartta, avaruus

Yötaivas tähtikartta, avaruus

Aivan ihanat, kauniit ja helppokäyttöiset tarrat!!!

Isot vintagehenkiset kukat, sisustustarrat

Personoitu Astronautti Juliste

Erinomaiset tuotteet ja hyvä palvelu

Olen nyt 3 kertaa tilannut tuotteita, sekä tarroja että julisteita. Laatu on aina ilahduttavan hyvä ja palvelu nopeaa ja ystävällistä. Harmi, ettei lastenhuoneen seinille mahdu enää kertakaikkiaan yhtään enempää! 😄

Seinätarrat

Ihanat! 6/5. Todella helppo kiinnittää. Vahvaa materiaalia, yksikään ei revennyt tai venynyt.

Ihan hyvä. Minulle riitti teksti, silmäripsille en ole vielä keksinyt käyttöä.

Ihanan helppoa!

Teipit toimi mainiosti, pysyy hyvin seinässä. Laatu on hyvää. Teipeillä oli helppo luoda satumaisen kaunis seinä!
Asiakaspalvelua on ihan huippu hyvää! Suosittelen!

10/10

Oli täydellinen lopputulos! Selkeät ja hauskat ohjeet mukana! Minulla oli hymy huulilla kun luin ne läpi, oli jotenkin niin ihanasti kirjoitettu. Todella helppo kiinnittää. Tulen ehdottomasti tilaamaan lisää teiltä, kiitos<3

Aivan ihanat!

Ihanat kuvat, värit, helppoa kiinnittää! Täysi kymppi! Ainoa miinus tulee siitä että oma seinä ei ollut täysin tasainen, tuotteessa itsessään ei mitään vikaa.

Pastellinsävyiset Sprinkles-strösselit

Rahalle vastinetta!

Ihanat seinätarrat saapuivat nopeasti ja olivat laadukkaammat ja isommat kuin odotin.
Hyvät selkeät ohjeet mukana. Tarrat liimautuivat hyvin seinään.
Lapset tykkäävät kovasti muumeista seinällään!

Explorers Eläimet Kuumailmapallo, seinätarra

Tarrat ovat kauniita ja laadukkaita. Asennus oli helppoa hyvien ohjeiden ansioista. Lopputuloksesta tuli oikein onnistunut!
Kaikin puolin siis hyvä, kotimainen tuote 😊

Laadukkaita tuotteita

Olen tilannut useamman setin tarroja ja olen ollut niihin todella tyytyväinen. Ovat vähän paksumpia kuin muoviset tarrat joten niiden käsittely on helpompaa. Jos sijoittelu menee pieleen niin siirtäminenkin onnistuu. Ohjeet ovat melko selkeät mutta jättävät varaa muunneltavuuteen tilan mukaan.

Kaunis iso pastelli sateenkaaritarra

Kaunis ja laadukas tarra, väreiltään ja materiaaleiltaan. Mukana oleva aputarra auttoi kiinnittämisessä. Hyvä palvelu. Myös aiemmin tilaamani julisteet olleet laadukkaita. Täydet suositukset!