Skippaa
✨ Paremmat yhdessä: uudet yhdisteltävät tarratapetit ✨
✨ Paremmat yhdessä: uudet yhdisteltävät tarratapetit ✨
Bear With Us! Unexpected material delays are putting our wall sticker production on pause until the first week of October. - Made of Sundays

Seinätarrojen aikalisä! Odottamattomat materiaalin saatavuusongelmat laittoivat seinätarratuotantomme tauolle

PÄIVITYS (18.9.2023): lokakuun ensimmäinen viikko on jo täyttynyt ennakkotilauksista, joten tämän päivän jälkeen asetetut tilaukset valmistetaan ja lähetetään mahdollisimman nopeasti lokakuun toisella viikolla 9.10 eteenpäin. Suurkiitos kaikille, olette parhaita! 

Hei siellä! Toivottavasti kesäsi on sujunut leppoisissa merkeissä. Meillä täällä on hieman tilanne päällä, sillä valitettavasti meidän usein niin luotettava tapettipaperin valmistaja on kärsinyt pienimuotoisista tuotannollisista haasteista.

caSeuraava erä materiaalia saapuu meille tänne Helsinkiin vasta syyskuun viimeisellä viikolla, jonka jälkeen olemme taas täydellä teholla back in business. Tällä välin tarjoamme kaikista seinätarroistamme jopa 20% alennuksen (Muumitarroista 10%) hyvitykseksi pitkästä odotusajasta (alennus on toistaiseksi voimassa). Käynnistämme tarrojen tuotannon viimeistään lokakuun ensimmäisellä viikolla, ja valmistamme tilaukset siinä järjestyksessä jossa ne ovat tulleet.

Yllättävät käänteet ovat luonnollisesti pienelle perheyritykselle aina yhtä haastavia, joten juuri nyt arvostamme tukeanne enemmän kun koskaan ❤️. Emme voi todeta tarpeeksi monta kertaa että meillä on maailman parhaat asiakkaat ja ystävät.

Pahoittelemme kovasti tästä aiheutuvaa viivettä, ja olemme ikuisesti kiitollisia jokaikisestä ennakkotilauksesta! 

Aurinkoista ja iloista loppukesää toivottaen,
Alba & Thomas

Previous article Ihanaa joulun aikaa ja iloista uutta vuotta!
Next article Wall Stickers and Decals : 10 Inspiring Room Decoration Ideas