Lisää koriin

Uusi Botanical-värisarjan seinätarrat sopivat huoneisiin joissa on paljon vaaleaa ja luonnollisia materiaaleja

Tällä kertaa on vuorossa seinätarroja aikuisempaan makuun, sillä suunnittelimme uusimman Botanical-värisarjamme seinätarrat tiloihin joissa löytyy paljon vaaleaa tai valkoista yhdistettynä puun eri sävyihin ja huonekasveihin. Halusimme tehdä seinätarroja jotka sopivat myös aikuisten makuu- ja olohuoneisiin lastenhuoneiden lisäksi. Mielessämme pyörivät sävyt jotka tuovat leikkisää väriä ja eloa tilaan kilpailematta kuitenkaan liikaa huomiosta muiden huoneen tavaroiden kanssa.

Botanical Colour Palette by Made of Sundays

Värisekoitus yhdistelee saven sävyjä sekä sinertävään että kellertävään vihreään. Halusimme värikartan joka onnistuu olemaan samalla sekä pirteä että rauhallinen. Tätä kirjoittaessani värit ovat saatavilla geometrisissä sekä vesiväreillä maalatuissa Polka Dot pallotarroissa. 

Vesiväreillä maalatut tarrat ovat orgaanisemmat ja pehmeät ja sopivatkin hienosti makuuhuonesiin ja muihin tiloihin johon kaivataan rauhallista fiilistä ja hennompia värejä. Täydellisen pyöreät geometriset polka dot -tarrat taas sopivat hyvin eteiseen tai muihin pieniin tiloihin jossa halutaan leikitellä enemmän muodoilla ja kirkkaammilla väreillä.

Watercolour Polka Dots in Green Orange Shades

Wall Decals for a Botanical theme decor

Mitä pidät? Vaikka nämä ovatkin trendisävyjä olemme itse todellla tyytyväisiä niihin, ja vesiväreillä maalatut Polka Dot tarrat löysivätkin heti tiensä meidän omaan makuuhuoneeseen (kuva siitä myöhemmin). 

Hugs,
Alba 

 ⭐️ Arvostelut

❤️ Mitä asiakkaamme sanovat

820 reviews
92%
(757)
7%
(54)
1%
(9)
0%
(0)
0%
(0)
Aivan ihana!

Viidakko on kuin vesiväreillä maalattu, elävän näköinen pinta. Lapset pitivät erityisesti siitä kun saivat suunnitella aivan omanlaisensa seinän. Tarrojen paikkoja pystyi myös hyvin vaihtamaan niitä vahingoittamatta kun mieli muuttui. Tarrat ovat pysyneet nämä pari viikkoa hyvin seinällä ja uskon että pysyvät vielä pitkään käytössä

Ihana söpö tarra! Koirammekin tykkää :)

Huone sai ihanan faceliftin

Hei tarratyypit,
Laitan todella harvoin palautetta, jos tuote on kaikin puolin ok, mutta te olette onnistuneet erityisen hyvin asiakaspalvelussa, joten haluan kiittää! Mielestäni tuote oli juuri sitä mitä tilasinkin (upea!), mutta erityisen iloinen olin testinakeista, informatiivisista ja onnistuneista oheista sekä kauniista pakkauksesta. Asiakaskokemus oli onnistunut ja olenkin suositellut teitä ihan kaikille!

Kivaa talvea ja jatkakaa samaan malliin!

-Ella

Leijaileva Harmaa Kissa, sisustustarra

Ihanat, laadukkaat tarrat!

Meillä iso sateenkaari sekä planeettatarrat. Molemmat helppo asentaa, laadukas materiaali ja aivan ihastuttavat sävyt :)