Skippaa sisältöön
Uutta: Polka Paper x Made of Sundays 🎉
Uutta: Polka Paper x Made of Sundays 🎉
Uusi Botanical-värisarjan seinätarrat sopivat huoneisiin joissa on paljon vaaleaa ja luonnollisia materiaaleja - Made of Sundays

Uusi Botanical-värisarjan seinätarrat sopivat huoneisiin joissa on paljon vaaleaa ja luonnollisia materiaaleja

Tällä kertaa on vuorossa seinätarroja aikuisempaan makuun, sillä suunnittelimme uusimman Botanical-värisarjamme seinätarrat tiloihin joissa löytyy paljon vaaleaa tai valkoista yhdistettynä puun eri sävyihin ja huonekasveihin. Halusimme tehdä seinätarroja jotka sopivat myös aikuisten makuu- ja olohuoneisiin lastenhuoneiden lisäksi. Mielessämme pyörivät sävyt jotka tuovat leikkisää väriä ja eloa tilaan kilpailematta kuitenkaan liikaa huomiosta muiden huoneen tavaroiden kanssa.

Botanical Colour Palette by Made of Sundays

Värisekoitus yhdistelee saven sävyjä sekä sinertävään että kellertävään vihreään. Halusimme värikartan joka onnistuu olemaan samalla sekä pirteä että rauhallinen. Tätä kirjoittaessani värit ovat saatavilla geometrisissä sekä vesiväreillä maalatuissa Polka Dot pallotarroissa. 

Vesiväreillä maalatut tarrat ovat orgaanisemmat ja pehmeät ja sopivatkin hienosti makuuhuonesiin ja muihin tiloihin johon kaivataan rauhallista fiilistä ja hennompia värejä. Täydellisen pyöreät geometriset polka dot -tarrat taas sopivat hyvin eteiseen tai muihin pieniin tiloihin jossa halutaan leikitellä enemmän muodoilla ja kirkkaammilla väreillä.

Watercolour Polka Dots in Green Orange Shades

Wall Decals for a Botanical theme decor

Mitä pidät? Vaikka nämä ovatkin trendisävyjä olemme itse todellla tyytyväisiä niihin, ja vesiväreillä maalatut Polka Dot tarrat löysivätkin heti tiensä meidän omaan makuuhuoneeseen (kuva siitä myöhemmin). 

Hugs,
Alba 

 

Edellinen postaus Kesän aukioloajat
Seuraava postaus Uusi Boho Chic seinätarrasarja tuo lämpimän sävyiset sateenkaaret lastenhuoneeseen