Lisää koriin

Uusi Botanical-värisarjan seinätarrat sopivat huoneisiin joissa on paljon vaaleaa ja luonnollisia materiaaleja

Tällä kertaa on vuorossa seinätarroja aikuisempaan makuun, sillä suunnittelimme uusimman Botanical-värisarjamme seinätarrat tiloihin joissa löytyy paljon vaaleaa tai valkoista yhdistettynä puun eri sävyihin ja huonekasveihin. Halusimme tehdä seinätarroja jotka sopivat myös aikuisten makuu- ja olohuoneisiin lastenhuoneiden lisäksi. Mielessämme pyörivät sävyt jotka tuovat leikkisää väriä ja eloa tilaan kilpailematta kuitenkaan liikaa huomiosta muiden huoneen tavaroiden kanssa.

Botanical Colour Palette by Made of Sundays

Värisekoitus yhdistelee saven sävyjä sekä sinertävään että kellertävään vihreään. Halusimme värikartan joka onnistuu olemaan samalla sekä pirteä että rauhallinen. Tätä kirjoittaessani värit ovat saatavilla geometrisissä sekä vesiväreillä maalatuissa Polka Dot pallotarroissa. 

Vesiväreillä maalatut tarrat ovat orgaanisemmat ja pehmeät ja sopivatkin hienosti makuuhuonesiin ja muihin tiloihin johon kaivataan rauhallista fiilistä ja hennompia värejä. Täydellisen pyöreät geometriset polka dot -tarrat taas sopivat hyvin eteiseen tai muihin pieniin tiloihin jossa halutaan leikitellä enemmän muodoilla ja kirkkaammilla väreillä.

Watercolour Polka Dots in Green Orange Shades

Wall Decals for a Botanical theme decor

Mitä pidät? Vaikka nämä ovatkin trendisävyjä olemme itse todellla tyytyväisiä niihin, ja vesiväreillä maalatut Polka Dot tarrat löysivätkin heti tiensä meidän omaan makuuhuoneeseen (kuva siitä myöhemmin). 

Hugs,
Alba 

 ⭐️ Arvostelut

❤️ Mitä asiakkaamme sanovat

968 reviews
92%
(893)
7%
(65)
1%
(10)
0%
(0)
0%
(0)
Näytepalat

MOSin näytepalat selkeyttivät minulle millaiset värisävyt tilaamme sopivat. Ne myös vahvistivat sen, että tarra sopii epätasaiseen seinäämmekin.

Tarrat olivat erittäin kauniit ja todella helposti liimattavat. Eivät kiertyneet tyhmästi rullalle tai takertuneet kiinni, kahden paketin liimaukseen meni ehkä minuutti. Ainoa yllätys oli, että tarrat olivat aika paksut, joten ääriviivat erottuvat sopivassa valossa kiiltävän sileää pintaa vasten.

Ylitsevuotavat kiitoksenne tilauksesta hämmensivät. Jos saisin ns. livenä sellaista ylistystä, olisin varma että minulle kettuillaan, enkä uskaltaisi asioida sellaisessa liikkeessä enää. Nyt en ollut ihan varma.

Hienoja tarroja

Mietin että vähän osa tarroista meinasi repsottaa mutta kun painoi uudelleen niin pysyneet ainakin nyt hyvin.

Huipputuote!

Tarrat oli helppo asentaa ja ottaa pois. Seinään ei jäänyt jälkeäkään! Värit kuvissa olivat ihanat ja erottuivat hempeästä yleisilmeestä huolimatta todella hyvin valkoisellakin seinällä. Suosittelen!

Explorers Iso Kuumailmapallo teemapakkaus, seinätarra