Lisää koriin

Uusi Boho Chic seinätarrasarja tuo lämpimän sävyiset sateenkaaret lastenhuoneeseen

Lämpimänsävyinen Boho-Chic seinätarrasarja tuo pehmeyttä lastenhuoneeseen. Sateenkaarilla, tähdillä ja pilvillä voit sommitella monentyylisiä sisustuksia, ja nämä sisustustarrat sopivatkin loistavasti huoneisiin jossa on paljon vaaleaa ja kerman sekä pinkin sävyjä. 

Yhdessä tai erillään

Seinätarrat taipuvat moneen käyttöön, ja suosittelemmekin että joko levität ne kauttaaltaan ympäri seinän luoden tapetinomaisen fiiliksen tai sitten ryhmittelet ne rykelmiin jolloin voit luoda katseen kiintopisteitä eri kohtaa seinää. Varsinkin isompi sateenkaari toimii hyvin keskipisteenä jonka ympärille voi ryhmitellä pienempiä tarroja. Myös tähtitarrat ovat hauskoja kun ne sijoittaa hyllyjen tai kehysten ympäri.⭐️ Arvostelut

❤️ Mitä asiakkaamme sanovat

968 reviews
92%
(893)
7%
(65)
1%
(10)
0%
(0)
0%
(0)
Näytepalat

MOSin näytepalat selkeyttivät minulle millaiset värisävyt tilaamme sopivat. Ne myös vahvistivat sen, että tarra sopii epätasaiseen seinäämmekin.

Tarrat olivat erittäin kauniit ja todella helposti liimattavat. Eivät kiertyneet tyhmästi rullalle tai takertuneet kiinni, kahden paketin liimaukseen meni ehkä minuutti. Ainoa yllätys oli, että tarrat olivat aika paksut, joten ääriviivat erottuvat sopivassa valossa kiiltävän sileää pintaa vasten.

Ylitsevuotavat kiitoksenne tilauksesta hämmensivät. Jos saisin ns. livenä sellaista ylistystä, olisin varma että minulle kettuillaan, enkä uskaltaisi asioida sellaisessa liikkeessä enää. Nyt en ollut ihan varma.

Hienoja tarroja

Mietin että vähän osa tarroista meinasi repsottaa mutta kun painoi uudelleen niin pysyneet ainakin nyt hyvin.

Huipputuote!

Tarrat oli helppo asentaa ja ottaa pois. Seinään ei jäänyt jälkeäkään! Värit kuvissa olivat ihanat ja erottuivat hempeästä yleisilmeestä huolimatta todella hyvin valkoisellakin seinällä. Suosittelen!

Explorers Iso Kuumailmapallo teemapakkaus, seinätarra