Lisää koriin

Uusi Boho Chic seinätarrasarja tuo lämpimän sävyiset sateenkaaret lastenhuoneeseen

Lämpimänsävyinen Boho-Chic seinätarrasarja tuo pehmeyttä lastenhuoneeseen. Sateenkaarilla, tähdillä ja pilvillä voit sommitella monentyylisiä sisustuksia, ja nämä sisustustarrat sopivatkin loistavasti huoneisiin jossa on paljon vaaleaa ja kerman sekä pinkin sävyjä. 

Yhdessä tai erillään

Seinätarrat taipuvat moneen käyttöön, ja suosittelemmekin että joko levität ne kauttaaltaan ympäri seinän luoden tapetinomaisen fiiliksen tai sitten ryhmittelet ne rykelmiin jolloin voit luoda katseen kiintopisteitä eri kohtaa seinää. Varsinkin isompi sateenkaari toimii hyvin keskipisteenä jonka ympärille voi ryhmitellä pienempiä tarroja. Myös tähtitarrat ovat hauskoja kun ne sijoittaa hyllyjen tai kehysten ympäri.⭐️ Arvostelut

❤️ Mitä asiakkaamme sanovat

820 reviews
92%
(757)
7%
(54)
1%
(9)
0%
(0)
0%
(0)
Aivan ihana!

Viidakko on kuin vesiväreillä maalattu, elävän näköinen pinta. Lapset pitivät erityisesti siitä kun saivat suunnitella aivan omanlaisensa seinän. Tarrojen paikkoja pystyi myös hyvin vaihtamaan niitä vahingoittamatta kun mieli muuttui. Tarrat ovat pysyneet nämä pari viikkoa hyvin seinällä ja uskon että pysyvät vielä pitkään käytössä

Ihana söpö tarra! Koirammekin tykkää :)

Huone sai ihanan faceliftin

Hei tarratyypit,
Laitan todella harvoin palautetta, jos tuote on kaikin puolin ok, mutta te olette onnistuneet erityisen hyvin asiakaspalvelussa, joten haluan kiittää! Mielestäni tuote oli juuri sitä mitä tilasinkin (upea!), mutta erityisen iloinen olin testinakeista, informatiivisista ja onnistuneista oheista sekä kauniista pakkauksesta. Asiakaskokemus oli onnistunut ja olenkin suositellut teitä ihan kaikille!

Kivaa talvea ja jatkakaa samaan malliin!

-Ella

Leijaileva Harmaa Kissa, sisustustarra

Ihanat, laadukkaat tarrat!

Meillä iso sateenkaari sekä planeettatarrat. Molemmat helppo asentaa, laadukas materiaali ja aivan ihastuttavat sävyt :)