Lisää koriin

Uudet hauskat seinätarrat nyt kaupassa

*Rumpujen pärinää* Uudet painetut sisustustarrat ovat vihdoin täällä. Tosin kuin 99% muista markkinoilla olevista tarroista nämä ovat täysin pvc-vapaita sekä uudelleenkiinnitettäviä. Voit käyttää tarroja turvallisesti kotona, ja siirtää niitä helposti paikasta toiseen jättämättä jälkiä.

Tukevat tarrat ovat valmistettu täysin uudesta pvc-vapaasta polyesterikalvosta. Jäykän rakenteen takia ne ovat helppoja asentaa ilman huolta ilmakuplista tai epätasaisuuksista.

Ok, huippua! Mitä siis voin tehdä näillä seinätarroilla? 

Seinätarrat ovat luultavasti helpoin ja edullisin tapa nopeasti päivittää kodin ilmettä. Tarrat tarttuvat kaikille sileille pinnoille, eikä jätä jälkiä jos joskus ne haluat poistaa. Tarrojen helppous ja tilapäisyys tekee niistä loistavan valinnan vuokralla asuville. Voit myös käyttää sisustustarroja tilapäiseen koristeluun kuten juhliin ja valokuvaseiniin. Tarrat sopivat hyvin myös mukana kulkevien esineiden, kuten tietokoneen tai notebookin koristeluun.

Koristele tietokoneesi kissatarroilla

Pvc-free and removable laptop stickers

Anna huonekaluillesi uusi värikäs ilmeDecorate your furniture with stickers

Koristele seinäsi hetkessä

Decorate your walls with stickers

Anna keittiön kaapeille sitruksentuoksuinen ja pirteä look

Decorate your kitchen with stickers

Näillä uusilla seinätarroilla mahdollisuudet kodin sisutukseen budjetilla ovat lähes rajattomat. Muista että voit seurata meitä instagramissa jossa jaamme päivittäisiä vinkkejä siitä miten parhaiten koristelet kotisi nopeasti ja vaivattomasti.⭐️ Arvostelut

❤️ Mitä asiakkaamme sanovat

1228 reviews
95%
(1163)
5%
(57)
1%
(8)
0%
(0)
0%
(0)
Adorable stickers for baby room

Great quality stickers that look like a handmade drawing! Absolutely love it in our baby room!

Watercolour Hot Air Balloon Theme Pack

The best

I ordered before and now I ordered again. A lot! Can’t wait to stick them to the wall in my new home as my wallstickers are amazing!

Fantastic product and service

Love the stickers and the brand! I misunderstood the direction of the animal/name tag - would have been nice if the site specified that the stickers should point in the SAME direction for them to work together. (I thought they needed to point in opposite directions for them to work together). But otherwise really happy with the product, service and brand! Thanks

Täydellistä

Tilasimme lastenhuoneeseen tarrat, sillä emme halunneet tapetoida mutta seinälle oli jotain saatava. Tämä oli aivan loistava ratkaisu! Nopea ja helppo asentaa, myös lapsi oli innoissaan suunnitellemassa ja asentamassa. Aivan ihana kuva ja laatu 👍🏻.