Skippaa sisältöön
Uutta: Polka Paper x Made of Sundays 🎉
Uutta: Polka Paper x Made of Sundays 🎉
Uudet hauskat seinätarrat nyt kaupassa - Made of Sundays

Uudet hauskat seinätarrat nyt kaupassa

*Rumpujen pärinää* Uudet painetut sisustustarrat ovat vihdoin täällä. Tosin kuin 99% muista markkinoilla olevista tarroista nämä ovat täysin pvc-vapaita sekä uudelleenkiinnitettäviä. Voit käyttää tarroja turvallisesti kotona, ja siirtää niitä helposti paikasta toiseen jättämättä jälkiä.

Tukevat tarrat ovat valmistettu täysin uudesta pvc-vapaasta polyesterikalvosta. Jäykän rakenteen takia ne ovat helppoja asentaa ilman huolta ilmakuplista tai epätasaisuuksista.

Ok, huippua! Mitä siis voin tehdä näillä seinätarroilla? 

Seinätarrat ovat luultavasti helpoin ja edullisin tapa nopeasti päivittää kodin ilmettä. Tarrat tarttuvat kaikille sileille pinnoille, eikä jätä jälkiä jos joskus ne haluat poistaa. Tarrojen helppous ja tilapäisyys tekee niistä loistavan valinnan vuokralla asuville. Voit myös käyttää sisustustarroja tilapäiseen koristeluun kuten juhliin ja valokuvaseiniin. Tarrat sopivat hyvin myös mukana kulkevien esineiden, kuten tietokoneen tai notebookin koristeluun.

Koristele tietokoneesi kissatarroilla

Pvc-free and removable laptop stickers

Anna huonekaluillesi uusi värikäs ilmeDecorate your furniture with stickers

Koristele seinäsi hetkessä

Decorate your walls with stickers

Anna keittiön kaapeille sitruksentuoksuinen ja pirteä look

Decorate your kitchen with stickers

Näillä uusilla seinätarroilla mahdollisuudet kodin sisutukseen budjetilla ovat lähes rajattomat. Muista että voit seurata meitä instagramissa jossa jaamme päivittäisiä vinkkejä siitä miten parhaiten koristelet kotisi nopeasti ja vaivattomasti.

Edellinen postaus Seinätarrat käytössä oikeassa elämässä