Lisää koriin

Anna lahjaksi ikimuistoisen hetken tähdet

Oliko se ehkä se ensimmäinen tanssi, lapsen syntymä tai joku muu mahtava hetki jolloin maailmasi muuttui kohti parempaa. Anna rakkaallesi lahjaksi juuri sen yön tähdet ja hetkestä tulee ikimuistoinen.

Tähtikartta on saatavilla useammalla eri aiheella. Ja mikä parasta, voit käyttää 50 * 70 cm kokoista tähtikarttaa joko julisteena tai seinätarrana. Meidän mattapintaiset paperista valmistetut seinätarrat näyttävät niin hyviltä että ne toimivat loistavasti myös kehystettynä. Ja mikäli asut vuokralla etkä voi tehdä seiniin reikiä voit yksinkertaisesti vain liimata tarrajulisteen seinään kiinni. Kaikki seinätarramme ovat helposti irroitettavissa normaalisti maalatusta sisäseinästä.

 

Grey night sky star map wall decal

Oman tähtiyön luot muutamassa minuutissa:

  1. Anna julisteelle otsikko joka juhlistaa tapahtumaa
  2. Nimeä paikka, tulostamme tarkalleen kirjoittamasi tekstin (pro tip: voit myös käyttää tämän paikan kirjoittaaksesi pienen viestin tai muuta jos haluat, kunhan siitä ilmenee paikka jonka tähdet haemme).
  3. Anna päivämäärä ja aika
  4. Valmis! Tee pieni tanssi ja taputa itsesi olalle

Tämän jälkeen me käytämme tilauksesi astronomiaohjelmiston läpi joka näyttää meille juuri sen paikan ja ajankohdan tähtitaivaan. Tähtikuviot ovat nimettynä ja indikoitu viivoilla. Tähtikuvioiden lisäksi tulostamme lähimmät kaukaisen avaruuden tähdet jotka juuri silloin näkyivät.

Suunnittelemme ja tulostamme kunkin julisteen aina tilauksesta, joten anna meille 2-4 työpäivää saadaksemme tilauksesi valmiiksi lähtemään. Kuten kaikki seinätarramme tulostamme myös nämä liuotinvapailla ja hajuttomilla vesipohjaisilla väreillä.

Toivomme että sinä tai lahjan vastaanottaja tykkää tästä yhtä paljon kun me teemme.

Näe kaikki tähtikarttajulisteet täällä.

Halauksia ja aurinkoa koko Sundays:sin perheeltä :)

- Alba 

Night sky star map wall decal

 Tämä artikkeli on päivitetty 23.10.2019⭐️ Arvostelut

❤️ Mitä asiakkaamme sanovat

712 reviews
92%
(655)
7%
(49)
1%
(8)
0%
(0)
0%
(0)
Tarrojen kohdistus haastavaa

Kuva itsessään aivan ihana, vaikuttaa laadukkaalta ja värit kauniit. Kuvan kohdistus oikeille kohdilleen (ilmapallojen narut pupun käteen) oli haastavaa, vaikka kuinka yritti laittaa naruja, ne eivät kohdistuneet oikein pupun käteen, miten mallikuvassa on.

Ihan best tarra!

Tilattiin lastenhuoneen oveen ja on kyllä justiinsa niin huippu tuote ku aateltiinki! Tosi helppo ja vaivaton asentaa. Asiakaspalvelu myös 10+ kaikissa tilauksen vaiheissa! Tillaan kyllä toisteki!

Tarra

Juuri sopiva ja laadukas

Harmaat Vuoret, seinätarrat

Pysyy ja kiinnittyy hyvin

Todella laadukkaat seinätarrat