Skippaa sisältöön
Uutta: Polka Paper x Made of Sundays 🎉
Uutta: Polka Paper x Made of Sundays 🎉

Uutiset

RSS
 • Uusin karvainen perheenjäsen ovitarraperheessä; Suomen Lapinkoira - Made of Sundays

  Uusin karvainen perheenjäsen ovitarraperheessä; Suomen Lapinkoira

  Olemme saaneet useita kyselyitä jossa on pyydetty tekemään ovitarrat Suomen Lapinkoiralla! Ja koska kyseinen koirarotu myös on meille kovin rakas, päädyimme oitis tuumasta toimeen. Onnellisina siis saamme esitellä uusimman ovitarramme (kohta saatavilla myös tekstillä "huoneistossa kotieläimiä"):

  Lue
 • Uudet Ei Mainoksia ja Huoneistossa Kotieläimiä -tarrat kaupassa - Made of Sundays

  Uudet Ei Mainoksia ja Huoneistossa Kotieläimiä -tarrat kaupassa

  Se söpömpi tapa sanoa ei kiitos mainoksille! Uudet helposti liimattavat ja irroitettavat pvc-vapaat ovitarrat ovat nyt kaupassa. Voit käyttää tarroja sekä ulko- että sisäovessa tai postilaatikossa. Huoneistossa kotieläimiä -tarroilla ilmoitat tarvittaessa pelastuslaitokselle tai vieraille että oven toisella puolella odottaa elämääkin söpömpi karvapallero (tai toki myös karvaton).

  Lue
 • Seinätarrat käytössä oikeassa elämässä - Made of Sundays

  Seinätarrat käytössä oikeassa elämässä

  Ideoiden herättämiseksi olemme koonneet muutaman loistavan asiakkaidemme jakaman kuvan seinätarroistamme. Kaikki näistä projekteista on helppo toteuttaa pienellä budjetilla ja vielä pienemmällä vaivalla. Kaikki meidän seinätarrat ovat helppoja asentaa kunhan vain varmistat että pinta on puhdas ja tasainen. 

  Lue
 • Uudet hauskat seinätarrat nyt kaupassa - Made of Sundays

  Uudet hauskat seinätarrat nyt kaupassa

  *Rumpujen pärinää* Uudet painetut sisustustarrat ovat vihdoin täällä. Tosin kuin 99% muista markkinoilla olevista tarroista nämä ovat täysin pvc-vapaita sekä uudelleenkiinnitettäviä. Voit käyttää tarroja turvallisesti kotona, ja siirtää niitä helposti paikasta toiseen jättämättä jälkiä.

  Lue