Lisää koriin

Herkullinen jäätelöteemalla sisustettu huone alle puolessa tunnissa

Mahtavat mehujäät! Tänään sisustamme lastenhuoneemme raikkailla pastelliväreillä jotka varmasti tuovat kesän kielelle. Huone saa totaalisesti uuden ilmeen pelkillä seinätarroilla ja samansävyisillä lakanoilla ja verhoilla. Jäätelöteemapakkauksen tarrat ovat mitä parasta vastalääkettä syksyn synkistelyyn.

Videoss Alba sisustaa lastenhuoneen yhdessä Noahin kanssa. Koko projekti kesti alle puoli tuntia, ja sen voi hyvin tehdä yhdessä perheen pienempien kanssa sillä tarrat ovat isohkoja eikä niitä ole liikaa.

Kuten aina, varmista ennen tarrojen liimaamista että seinät ovat puhtaat ja tasaiset. Mikäli lopputulos ei näytä kivalta ensimmäisellä kerralla, voit aina siirrellä tarroja myös jälkikäteen.

Videossa käytetyt seinätarrat

Jäätelösisustajan teemapakkaus

Ice Cream room makeover theme pack

Jäätelömarkiisit eri sävyissä

Ice Cream room makeover canopy

Ikea Duktig jäätelökioski

Ikea Duktig Ice cream parlour

Nimitarra jäätelöteemalla

Name sticker⭐️ Arvostelut

❤️ Mitä asiakkaamme sanovat

769 reviews
92%
(706)
7%
(54)
1%
(9)
0%
(0)
0%
(0)
Superhyvä!

"Lentävä koira" oli juuri sellainen kuin nettisivujen kuvissakin ja tarrojen kiinnittäminen seinälle sujui ongelmitta. Voisin tilata toistekin.

Sitruunat ja lehdet sisustustarrat

Hinta-laatusuhde kohdallaan

Tilasin tarroja ensimmäistä kertaa. Todella kauniita tarroja, helppoja käyttää ja toistaiseksi on ainakin pysyneet hyvin seinässä. Uskon tilaavani uudelleen kun tarvetta tulee 😊

Ihanat seinätarrat lastenhuoneeseen

Hyvin pakattu ja laadukkaan oloiset seinätarrat. Ainoa miinus on se, että pysyvät vähän huonosti kiinni maalatussa seinässä.

Upea juliste

Hyvälaatuinen ja hieno tulostusjälki, täysi kymppi! Myös tilaus- ja toimitusprosessin viestit ihania :)