Lisää koriin

Herkullinen jäätelöteemalla sisustettu huone alle puolessa tunnissa

Mahtavat mehujäät! Tänään sisustamme lastenhuoneemme raikkailla pastelliväreillä jotka varmasti tuovat kesän kielelle. Huone saa totaalisesti uuden ilmeen pelkillä seinätarroilla ja samansävyisillä lakanoilla ja verhoilla. Jäätelöteemapakkauksen tarrat ovat mitä parasta vastalääkettä syksyn synkistelyyn.

Videoss Alba sisustaa lastenhuoneen yhdessä Noahin kanssa. Koko projekti kesti alle puoli tuntia, ja sen voi hyvin tehdä yhdessä perheen pienempien kanssa sillä tarrat ovat isohkoja eikä niitä ole liikaa.

Kuten aina, varmista ennen tarrojen liimaamista että seinät ovat puhtaat ja tasaiset. Mikäli lopputulos ei näytä kivalta ensimmäisellä kerralla, voit aina siirrellä tarroja myös jälkikäteen.

Videossa käytetyt seinätarrat

Jäätelösisustajan teemapakkaus

Ice Cream room makeover theme pack

Jäätelömarkiisit eri sävyissä

Ice Cream room makeover canopy

Ikea Duktig jäätelökioski

Ikea Duktig Ice cream parlour

Nimitarra jäätelöteemalla

Name sticker⭐️ Arvostelut

❤️ Mitä asiakkaamme sanovat

1227 reviews
95%
(1162)
5%
(57)
1%
(8)
0%
(0)
0%
(0)

Watercolour Hot Air Balloon Theme Pack

The best

I ordered before and now I ordered again. A lot! Can’t wait to stick them to the wall in my new home as my wallstickers are amazing!

Fantastic product and service

Love the stickers and the brand! I misunderstood the direction of the animal/name tag - would have been nice if the site specified that the stickers should point in the SAME direction for them to work together. (I thought they needed to point in opposite directions for them to work together). But otherwise really happy with the product, service and brand! Thanks

Täydellistä

Tilasimme lastenhuoneeseen tarrat, sillä emme halunneet tapetoida mutta seinälle oli jotain saatava. Tämä oli aivan loistava ratkaisu! Nopea ja helppo asentaa, myös lapsi oli innoissaan suunnitellemassa ja asentamassa. Aivan ihana kuva ja laatu 👍🏻.

Beautiful quality and amazing customer service!

These stickers are of such high quality that they converted a sceptical husband to a wall sticker lover! They look beautiful on the wall and are easy to take off and re-stick. Thick, non-shiny - they are definitely worth it! Love the quirkiness and personal touch of their customer service too!