Skippaa
✨ -20% kaikista Muumijulisteista ja seinätarroista ✨
✨ -20% kaikista Muumijulisteista ja seinätarroista ✨

Usein kysyttyä

Tervetuloa! Tällä vastaamme useimmin kysyttyihin kysymyksiin koskien seinätarrojamme ja muita tuotteitamme.

Seinätarrat

Muut

Usein kysyttyä

Missä seinätarrat ovat valmistettuja? 

Valmistamme kaikki seinätarrat ja julisteet studiollamme Helsingissä. Voit halutessasi noutaa valmiit tilaukset täältä. :)

Miksi seinätarrat? 

Seinä- tai sisustustarrat ovat helppo ja hauska tapa sisustaa mikä tahansa tila hetkessä. Tarramme valmistetaan perinteisestä paperitapetista, joten niissä ei ole kiiltävää muovista pintaa kuten muissa. Tarrojen etu on niiden mukautuvuus, koska kaikki osat ovat erillisiä voit kiinnittää ne juuri haluamallasi tavalla ja saada ne sopimaan kaikenkokoisille seinille.

Voiko tarroja käyttää tapetin päällä? 

Lasikuitutapetille emme suosittele seinätarroja pinnan epätasaisuudesta johtuen. Tasaiselle paperitapetille tarrat yleensä tarttuvat hyvin, mutta emme voi taata että ne irtoavat jälkiä jättämättä. 

Voiko tarroja käyttää juuri maalatulla seinällä?

Toki, mutta pidä mielessä että maali vaati paljon aikaa kovettuakseen. Valmistajan maalipurkissa ilmoittama aika (yleensä 14-30 päivää) on usein alakanttiin arvioitu, joten kiinnittämisen kanssa ei kannata kiirehtiä. Mitä enemmän maalikerroksia pinnassa on sen parempi, ja kannattaa varmistaa että seinä on maalattu hyvällä pohjamaalilla joka kunnolla on tarttunut seinäpintaan kiinni.

Jotain muuta minun tulisi tietää seinätarroista?

Ainoastaan että Made of Suundaysin sisustustarrojen liiallinen käyttö voi aiheuttaa iloa (varsinkin perheen pienten parissa) ja kontrolloimatonta halua halata uusia seiniäsi. Ota yhteyttä mikäli edellä mainittuja oireita esiintyy. 

Onko teillä jälleenmyyjiä?

Tällä hetkellä valmistamme kaikki tuotteet tilauksesta studiollamme, näin vähennämme hävikkiä ja varmistamme että tarra varmasti on tuore ja valmis käyttöön.

Voinko tilata vain osan tarrapakkauksesta edullisemmin?

Valitettavasti et. Tarrasettimme ovat suunniteltu kokonaisuuksina tehokasta tuotantoa varten, eikä näiden muokkaus yksittäisiä tilauksia varten harmillisesti onnistu. Nurinkurisesti tilaus tulisikin näin maksamaan enemmän mikäli erikseen valmistaisimme siitä vain osan. 

Voitteko tehdä kustomoituja seinätarroja?

Tällä hetkellä työskentelemme ennen kaikkea omien malliemme kanssa. Olemme kuitenkin aina avoimia ehdotuksille ja kyselyille mikäli sinulla on jonkin kiinnostava projekti mielessä. 

Etkö löytänyt vastausta etsimääsi? Ota yhteyttä!

Olemme mielellämme avuksi: support@madeofsundays.com
Hiilineutraali toimitus Shopify Planetin avulla
Hiilineutraali toimitus kaikille tilauksille
Shopify Planetin teknologialla