Lisää koriin

Ikea Duktig keittiön tuunaus, luo oma lastenhuoneen jäätelökioski, mehuständi tai kahvila

Ikea Duktig, tuo lastenhuoneen klassikko joka pitää pintansa vuodesta toiseen pienten kokkien suosikkikeittiönä ympäri maailmaa. Se mikä meitä Duktigissa erityisesti innostaa on se ettei se pelkästään tarvitse toimia keittiönä, vaan yhdessä  meidän uusien personoitavien tarrasettien kanssa siitä voi helposti tuunata raikkaan jäätelökioskin, suloisen mehuständin tai tyylikkään kahvilan. 

Otimme meidän kolme omaa suosikkiteemaa, ja teimme niistä erityyliset tarrat jotka kaikki ovat yhtä helposti ja nopeasti kiinnitettävissä keittiön toiselle puolelle. Kukin setti on personoitavissa haluamallasi tekstillä, eikä niiden tietysti tarvitse olla yhtään annettujen esimerkkien kaltaisia. 

Anna Ikea Duktig keittiöllesi uusi elämä jäätelökioskina

 

Ikea Duktig mehuständi

Mehuständi on raikas mintun- ja keltaisen sävyinen tarrasetti jossa vintagehenkistä bistro-tekstiä koristaa käsin maalatut sitruunat. 

Ikea Duktig kahvila tai ravintola

Tyylikkään mustavalkoinen kahvilatarra sopii erityisen hyvin minimalistisiin lastenhuoneisiin jossa on paljon, noh mustaa ja valkoista. Kultaisen ruskeat yksityiskohdat antavat kokonaisuudelle lämpöä, ja tyylikäs vanhoista bistro-ravintoloista inspiraation saanut teksti on hauska mutta selkeä.

Ikea Duktig Cafe Hack

 

Ikea Duktig jäätelökioski

Herkullinen jäätelökioskisetti on saatavilla kolmessa eri värissä; minttu, pinkki ja keltainen. Yhdistele haluamasi väri omaan tekstiisi ja luo uniikki kokonaisuus juuri sinun perheellesi. 

Ikea Duktig Ice Cream stand hack

Pienemmät tekstitarrat samoilla teemoilla

Mikäli tykkäät ideasta mutta joko et omista Ikean keittiö tai sitten teillä on se kiinnitettynä seinään löydät myös kunkin tyylin omana pienenä tekstitarrana. Nämä pienemmät seinätarrat ovat loistavia joko suoraan seinään kiinnitettynä tai sitten ripustettavana kylttinä yhdessä pahvinpalan tai muun jäykemmän levyn kanssa.⭐️ Arvostelut

❤️ Mitä asiakkaamme sanovat

968 reviews
92%
(893)
7%
(65)
1%
(10)
0%
(0)
0%
(0)
Näytepalat

MOSin näytepalat selkeyttivät minulle millaiset värisävyt tilaamme sopivat. Ne myös vahvistivat sen, että tarra sopii epätasaiseen seinäämmekin.

Tarrat olivat erittäin kauniit ja todella helposti liimattavat. Eivät kiertyneet tyhmästi rullalle tai takertuneet kiinni, kahden paketin liimaukseen meni ehkä minuutti. Ainoa yllätys oli, että tarrat olivat aika paksut, joten ääriviivat erottuvat sopivassa valossa kiiltävän sileää pintaa vasten.

Ylitsevuotavat kiitoksenne tilauksesta hämmensivät. Jos saisin ns. livenä sellaista ylistystä, olisin varma että minulle kettuillaan, enkä uskaltaisi asioida sellaisessa liikkeessä enää. Nyt en ollut ihan varma.

Hienoja tarroja

Mietin että vähän osa tarroista meinasi repsottaa mutta kun painoi uudelleen niin pysyneet ainakin nyt hyvin.

Huipputuote!

Tarrat oli helppo asentaa ja ottaa pois. Seinään ei jäänyt jälkeäkään! Värit kuvissa olivat ihanat ja erottuivat hempeästä yleisilmeestä huolimatta todella hyvin valkoisellakin seinällä. Suosittelen!

Explorers Iso Kuumailmapallo teemapakkaus, seinätarra