Skippaa sisältöön
✨ Seinätarrat: osta 2 säästä -20%✨
✨ Seinätarrat: osta 2 säästä -20%✨

Uutiset

RSS
 • Luo ikioma Muumilaakso kotiisi uusilla Muumi-seinätarroilla

  Luo ikioma Muumilaakso kotiisi uusilla Muumi-seinätarroilla

  Tervetuloa Muumilaaksoon! Tove Janssonin iki-ihanat hahmot ovat nyt valmiina muuttamaan kotiisi ihanina paperista valmistettuina seinätarroina. Mattapintaisen paperin ja alkuperäisten öljyväreillä maalattujen hahmojen ansiosta tarrat näyttävät ihan seinälle maalatuilta.  Yhteistyössä Moomin Charactersin kanssa suunnitelluista sisustustarroista löytyy jotain jokaiselle, ja suuremmilla Muumimetsä ja Muumitalo -seinätarraseteillä...

  Lue
 • Joulun ja uuden vuoden aukioloajat

  Hei Rakkaat! Tapahtumarikkaan vuoden jälkeen otamme hetken rauhoittuaksemme joulun viettoon.⭐️ Olemme lomalla 22.12.2020 - 4.1.2021.⭐️  Valmistamme ja lähetämme kaikki loman aikana asetetut tilaukset järjestyksessä palattuamme töihin 4.1. (tämä saattaa kestää muutaman päivän riippuen tilausten määrästä).   Aseta tilauksesi VIIMEISTÄÄN sunnuntaina 20.12. jotta meillä on...

  Lue
 • Viivästyksiä toimituksessa kesäloman takia

  Viivästyksiä toimituksessa kesäloman takia

  Kesäruuhkan ja lomien takia tilauksissamme on tällä hetkellä viivästyksiä toimituksissa. Kaikki 18 heinäkuuta jälkeen asetetut tilauset tulostetaan ja toimitetaan mahdollisemman nopeasti alkaen 3 elokuuta.
  Lue
 • Vastuullisuus + Made of Sundays

  Vastuullisuus + Made of Sundays

  Hei auringonpaiste, tämä tässä on koko kauppamme tärkein sivu ja arvostaisimme yli kaiken jos ottaisit ihan lyhyen hetken ja lukisit koko tekstin läpi.
  Lue
 • Kesän aukioloajat

  Kesän aukioloajat

  Hei kaikki! Tänä kesänä pidämme kaksi taukoa rakkaista tarroistamme; yhden lyhyemmän kesäkuussa ja toisen pidemmän heinäkuussa. Lomiemme aikana kaikki tarrat ovat -10%. 
  Lue